Select Page

Bun venit!

Stimati clienti, 

 

Site-ul Izvorul cu Păstrăvi este în proces de modernizare. Va mulțumim pentru răbdare și înțelegere! 

 

Izvorul cu Păstrăvi este un mini complex turistic modern, creat special pentru a asigura un confort deosebit pentru toți pasionații de munte, natura și peste proaspăt.

 

RestaurantCazare

Cine suntem noi?

Pensiunea noastra reprezinta o oaza de liniste si frumusete in mijlocul naturii salbatice, cu o panorama uimitoare asupra muntilor Bucegi. Este locul ideal pentru cei care doresc sa se relaxeze in mijlocul naturii, sa admire privelistea si sa se bucure de preparetele delicioase ale restaurantului nostru. 

Restaurant Izvorul cu Păstrăvi 

Restaurantul Izvorul cu Pastravi va va surprinde placut prin preparatele diversificate de mancare, printre care si pastravul, sturionul proaspat. Atmosfera creata de sunetele bazinelor cu peste este una de vacanta care transmite o stare de relaxare. Situat intr-o zona de munte, cu deschidere la privelistea muntilor Bucegi, restaurantul va ofera cele mai savuroase preparate. 

Bazine cu Păstrăvi

%

Home-made Products

Restaurant

PREPARATELE IZVORUL CU PASTRAVI

"O experiență culinara fantastica pe care o recomand cu toată inima oricărui trecător. Storceagul, poate cel mai bun din câte am încercat vreodată, păstrăvul gătit în orice mod, borsurile de casa și deserturile sunt doar câteva din preparatele excepționale."

 

– Feedback client Google Review_

" O locație deosebita pentru o vacanta de vis! Camerele au fost foarte curate, am avut caldura din belșug! Felicitări bucătarului care prepara mâncăruri foarte gustoase!"

 

– Feedback client- acum 3 luni 

"Totul la superlativ, personalul amabil, servire rapida și mâncare delicioasa! Camera spațioasă, curata, cu panorama de vis. Vom reveni cu siguranță!

 

– Feedback Client Google Review- 

"Mancare exceptionala, gust ca acasa, personal foarte amabil și serviabil. Recomand din suflet!"

 

– Feedback client Google Review-

"Uita de probleme, amintește-ti de tine!

Suna și rezerva!