Asociatia Profesionistilor din Gastronomie –Romania

“Izvorul cu pastravi” este pentru calator “acasa”, familia Matran, “parintii” iar atmosfera aduce aminte de basmele copilariei lui Hansen!
Felicitari si multe “suveniruri gastronomice” oaspetilor vostri.

Dr. ing. Gabriela Berechet
Presedinte onorific ing. N. Nejloveanu
Gheorghe Hanes – Maestru in Arta Culinara
Nicolae Ghionea – Chef Constanta     vedeti formatul original
 
 
Mura Franculescu - Coordonator TVR 3

O asteptam pe dna. Matran sa ne prezinte la TVR 3, la “Sarea-n bucate”, o reteta de preparare a pastravalui.
Multumim pentru sejurul deosebit! vedeti formatul original
 
Fam. Racareanu - CRETI & MORENA

De cand am fost prima data la “Izvorul cu pastravi”, am redescoperit gustul minunat al bucatelor care au dus faima bucatariei traditionale romanesti. Caldura cu care familia Matran ne-a primit de fiecare data ne-a facut sa revenim inconjurati de prieteni pentru a celebra cununia noastra de argint. Vom reveni cu cea mai mare placere ori de cate ori vom avea ocazia.
Sa va binecuvanteze Dumnezeu. vezi formatul original
 
Getica Turism – Bucuresti

Multumim pentru ospitalitate. Cu siguranta vom reveni chiar in aceasta formatie sau prin clientii nostrii.
A fost un wek-end placut, pacat ca astazi trebuie sa plecam.
Ganduri bune familiei Matran, oamenilor care ii ajuta si……multumim d-nei Nely pentru “FIGARO”. vezi formatul original
 
Fam. Sofei

Un week-en frumos petrecut intr-o companie placuta.
Felicitari pentru bucatele alese!
Suntem convinsi ca vom reveni in curand si cu prietenii nostri.  vedeti formatul original.
 
Echipa TVR3

Am intalnit maestrii coregrafi, designeri de imagine si multi altii. Dar sa fi maestro bucatar e o treaba cel putin la fel de complicate. De la saramura de pastrav la placinta cu dovleac, toate sunt minunate, dar daca nu presari un pic de pasiune deasupra inainte d a baga tava in cuptor, DEGEABA!
Aici e locul unde intalnesti de toate: ospilatitate, prietenie, respect si toate persoanele cu zambete!

Emilia Nicolaescu
Dan Stoian - cu mentiunea “Pizza fff buna"
Dan Pleiosanu
Groman Paul Bogdan – cu mentiunea
“Totul a fost excelent, m-am simtit ca acasa.”
 
DOSCO-PETRO-service-BUCURESTI


Ca frecventi devoratori de pastravi, pentru inceput ne-a incantat denumirea “Izvorul cu pastravi”.
La contactul cu pensiunea, incantarea a fost si mai mare : locatie primitoare, intima, si confortabila, gazed distinse, binevoitoare si pline de discreta solicitudine, bucate alese, frumos prezentate si mai ales savuroase.
Asa fiind, poti sa nu-ti doresti sa revii si sa ii rogi sip e ceilalti sa te insoteasca?
Felicitari, si cum ar zice latinul : VIVAT, CRESCAT, FLOREAT!

Paula si ……Danciu  vezi formatul original
 
Echipa Chisinau

Daca ar fi peste tot in Romania atmosfera de la “Izvorul cu pastravi”, ar fi cea mai bogata tara care ar castiga din TURISM.
Sincere multumiri pentru ospitalitatea atentia calda a gazdei.
De asemenea, placut surprinsi dde bucatele reusire si descrierea deosebita
BRAVO!!!
Sa o tineti tot asa!

Victor Priscu
Valentin Celac  vezi formatul original
 
Amalia Enache – PRO TV

“Izvorul cu pastravi” e un loc minunat din care plec cu foarte multe amintiri frumoase: un peisaj extraordinar la trezirea de diminieata, gazed primitoare si servicii ireprosabile..
Sper sa ma intorc.
Va multumesc pentru tot. vezi formatul original
 

 

Go to top